Din partea clientilor nostri

Serviciile oferite sunt de cea mai buna calitate, recomandam cu toata caldura colaborarea cu General Cleaning 2005.
Ion Popescu
BitExpert Software Solutions
http: //www.bitexpert.com
SC PROMOTERM MUNTENIA SRL cu sediul in Pitesti, str. Fratii Golesti, bl. S7B, sc. B, parter, reprezentata de dl. Sorin PA NAIT, in calitate de Director General, recomanda SC GENERAL CLEANING 2005 SRL din Pitesti, oricarui potential client care are nevoie de servicii profesionale de curatenie. Serviciile oferite, in special s palarea mochetei si a tapiteriei scaunelor, au fost de cea mai buna calitate, pete care nu am reusit sa le scoatem cu nici o solutie, au fost eliminate de firma sus mentionata, in cel mai scurt timp. De ment ionat ca timpul de uscare – maxim 30 de minute, dupa spalare, ne-a ajutat sa reincepem activitatea foarte repede. Vom apela cu incredere ori de cate ori va fi nevoie la GENERAL CLEANING 2005 SRL, deoare ce a raspuns intocmai solicitarilor noastre si a dat dovada de seriozitate si profesionalism.
Director General Sorin Panait
Promoterm Muntenia
http://www.promoterm.ro/contact.php?id=5
Vezi imagine scanata
SC GENERAL FLUID SA, cu sediul in Pitesti, str. Negru Voda, nr. 45, inmatriculata la ORC Arges sub J03/83/2000, avand CUI: 12752112, prin reprezentant legal Cristi IRODIU in calitate de D irector General, recomanda societatea SC GENERAL CLEANING 2005 SRL Pitesti, oricarui potential client care are nevoie de servicii de curatenie de calitate. De la semnarea contractului de curatenie de int retinere, si pana in prezent, suntem foarte multumiti de calitatea serviciilor prestate. SC GENERAL CLEANING 2005 SRL Pitesti a dat dovada de multa seriozitate in satisfacerea cerintelor, adaptandu-si pro gramul in functie de necesitatile noastre si raspunzand tuturor solicitarilor facute.
Director General Cristi Irodiu
SC GENERAL FLUID SA
http://www.generalfluid.ro
Vezi imagine scanata

SC Zublin Construct SRL colaboreaza cu General Cleaning de peste 6 luni in domeniul curateniei , la un volum lunar de peste 5000 de euro.

Calitatea serviciilor a fost la nivelul standardelor impuse de noi , prestarea acestor servicii efectuanduse cu respectarea termenelor stabilite. Clientii nostri, printre care Kaufland Targoviste si Kaufland Pitesti au apreciat calitatea serviciilor prestate de General Cleaning

Putem spune ca, pana in prezent, in relatia de colaborare pe care SC Zublin Construct SRL o are cu aceasta societate comerciala nu au fost inregistrate incidente , firma SC General Cleaning SRL dovedindu-se un partener serios de afaceri.

In acest context recomandam cu incredere colaborarea cu SC General Cleaning SRL pentru aceasta categorie de servicii.

Cu deosebita consideratie,
ZUBLIN Construct SRL
DIRECTOR GENERAL
Dr. Ing. Gerd Mauer

Dr. Ing. Gerd Mauer
Zublin Construct SRL
http://www.zueblin.ro
Vezi imagine scanata

SC Euro Tehno Group cu sediul in Pitesti, Bdul Petrochimistilor, nr 34, jud Arges, reprezentata de dl. Ion Balanga, in calitate de Director General, recomanda societatea prestatoare de servicii de curatenie SC General Cleaning 2005 SRL din Pitesti oricarui potential client care are nevoie de servicii profeisonale de curatenie.

De la inceputul colaborarii si pana in prezent, SC General Cleaning 2005 SRL a raspuns intocmai solicitarilor noastre si a dat dovada de seriozitate si profesionalism.

Director general
Ion Balanga

Euro Tehno Group SRL
http://www.eurotehnogroup.ro
Vezi imagine scanata
General Cleaning a dovedit multa seriozitate si promptitudine in satisfacerea cerintelor, adaptandu-si programul in functie de necesitatile noastre si raspunzand tuturor solicitarilor facute. Am observat o deschidere deosebita spre comunicare si relationare din partea personalului. Serviciile de curatenie prestate dovedesc profesionalism si corectitudine. Suntem foarte incantati de operativitatea companiei.
Alin Vaidescu
SC AMAT SA
http://www.amat.ro
Vezi imagine scanata
General Cleaning 2005 din Pitesti a dovedit multa seriozitate si promptitudine in satisfacerea tuturor solicitarilor, adaptandu-se programului functie de necesitatile noastre, raspunzand tuturor cerintelor inaintate. Calitatea serviciilor a fost la nivelul standardelor impuse de noi, prestarea acestor servicii efectuandu-se in termenele stabilite. Clientii nostri, printre care DACIA-RENAULT au apreciat calitatea serviciilor prestate de General Cleaning 2005 Pitesti. Am observat o deschidere deosebita spre comunicare si relationare din partea personalului.Putem afirma ca pana in prezent in relatia de colaborare pe care GSE o are cu aceasta societate comerciala nu au fost inregistrate incidente , firma General Cleaning 2005 dovedindu-se un partener serios de afaceri , serviciile de curatenie, deratizare, dezinsectie, dezinfectie prestate dovedind profesionalism si corectitudine. In acest context recomandam cu incredere colaborarea cu General Cleaning 2005 pentru aceste servicii.
Francois BIERER
GSE SAS Avignon Sucursala Bucuresti
Vezi imagine scanata

Din partea furnizorilor nostri

SC General Cleaning 2005 SRL a achizitionat de la noi utilaje de curatenie de ultima generatie, iar solutiile de curatenie pe care le utilizeaza respecta toate cerintele Normativelor Europene din aces t domeniu.

Avand in vedere atat dotarea tehnica de care beneficiaza, cat si experienta acumulata de personalul propriu, noi GECABO IN’TRADE, in calitate de furnizor, recomandam SC General Cle aning 2005 SRL, tuturor firmelor interesate in a-si asigura serviciile de curatenie profesionala oferite de catre aceasta.

Director General Georgian Otelea
SC GECABO IN’TRADE SRL
Vezi imagine scanata
Call Now Button