Intrebare: Am o casa cu mobila veche si obiecte de decor de asemenea vechi, adevarate valori. Din pacate au o multime de detalii constructive, puteti sa curatati cu succes astfel de eleme nte de mobilier si antichitati?

Raspuns: Da, cu siguranta, serviciile oferite de noi acopera cu succes astfel de operatiuni. Avem clienti carora le oferim in mod regulat astfel de servicii si pana acum rezultatele s-au dovedit foatre bune!
[Sus]

Intrebare: Am nevoie sa tin magazinul deschis in fiecare zi, singura perioada cand se poate face curat este noaptea. Societatea dumneavoastra ofera servicii de curatenie in timpul noptii ?

Raspuns: Da, bineinteles, o mare parte din clientii nostri cer asa ceva datorita activitatii intense din timpul zilei.
[Sus]

Intrebare: Intr-un Supermarket, chiar daca se spala mecanizat in fecare noapte, cu timpul gresia se innegreste. Ce se poate face?

Raspuns: Cu siguranta avem solutii pentru problema dvs.

Chiar daca se spala regulat, la un interval de maxim o luna se face o decapare a suprafetei.

Se elimina astfel toata murdaria generata de trafic, alimente, care la un anumit moment devine imuna la actiunea solutiilor de intretinere.

[Sus]

Intrebare: Asta iarna am montat geamuri termopane insa pana acum nu am avut timp sa elimin folia de protectie dupa rama de PVC. Acum cand am incercat s-o deslipesc, din cauza soarelui nu reusesc sub nici o forma. Este crapata si se desface bucatele foarte mici. Exista vre-o solutie sau un procedeu pentru indepartarea scotch-ului?

Raspuns: Este o problema foarte des intalnita care poate fi eliminata prin doua procedee.

Fie cu ajutorul aburului eliberat de un aparat special (se inmoaie astfel scotch-ul si apoi cu un burete abraziv se elimina prin simpla frecare, fie pufaind o solutie speciala , urmand ca ulterior cu ajutorul unei scule speciale foarte ascutite sa fie indepartata folia.

[Sus]
Call Now Button