Curatenie civila si industriala in Pitesti si Ramnicu Valcea

GENERAL CLEANING, firma de curatenie din Pitesti va ofera servicii profesionale de curatenie, punând in slujba clientilor noştri personal profesionist, aparatura moderna, tehnologie de lucru performanta si solutii ecologice fiind o garantie pentru un climat placut si o imagine deosebita a sediului sau locuintei dumneavoastra.

Functie de dorintele si nevoile dumneavoastra, GENERAL CLEANING, firma de curatenie din Pitesti, va poate pune la dispozitie personal calificat cu un inalt grad de cunostinte pentru intretinerea curateniei in sediul dumneavoastra pe durate stabilite de comun acord.

Ce zona acopera serviciile noastre de curatenie?

GENERAL CLEANING ofera servicii de curatenie clientilor din Pitesti, Ramnicu Valcea, Curtea de Arges, Campulung, Stefanesti, Topoloveni si Bucuresti, dar la cerere, in cazul unor contracte ferme, putem oferi servicii si in alte zone. Contactati-ne pentru a putea discuta direct,pentru ca in functie de client, zona, durata contractului, etc, putem oferi servicii de curatenie si societatilor aflate in afara zonei noastre normale de actiune.

Aparatura performanta, specializata, pentru o curatenie deosebita

GENERAL CLEANING dispune de echipamente performante, pentru a asigura servicii de inalt profesionalism. Vremea cand curatenia se facea cu matura a trecut de mult. Astazi, o companie care ofera servicii de curatenie trebuie sa fie dotata cu masini de curatat, specialisti formati, cu experienta, pentru a asigura o buna productivitate.

Call Now Button