Cauti un loc de munca mai bun? Consideri ca poti mai mult? Vino la noi chiar acum!

Pentru a fi cei mai buni trebuie sa lucram cel mai bine, sa avem cele mai bune cunostinte in domeniu, sa avem cele mai bune solutii, cele mai performante utilaje si sa fim cei mai eficienti. Timpul costa bani, iar clientul ii numara atent cand plateste serviciul.

Daca esti in cautarea unui loc de munca sau doresti sa schimbi locul actual de munca, cauti noi provocari de cariera prin intermediul carora sa-ti poti valorifica potentialul profesional si esti o persoana ambitioasa si comunicativa, indiferent de pregatirea, experienta sau ambitiile tale, la noi gasesti in permanenta oportunitati profesionale, precum si un loc in echipa noastra.

General Cleaning, are un mod special de a-si fideliza angajatii, fie prin participarea la evenimente de socializare, prime speciale de merit, accesarea unei parti din profitul firmei si multe altele.

Suntem in cautare de personal pentru curatenie interioara ( tip menaj in vile sau apartamente), personal pentru spalare geamuri si reprezentant marketing.

Pentru a avea posibilitatea de a te alatura echipei nostrea, trimite un CV, eventual insotit de o scrisoare de intentie, la office@generalcleaning.ro

Call Now Button